top of page

WINTER CHALLENGER CUP

    O iarna fara roundnet e o iarna pierduta!
    Asa ca propunem o competitie inedita, adaptata la contextul pandemic, care puncteaza in clasamentul national. 
    Fiecare comunitate locala va avea propria competitie (minim 4 echipe inscrise). Toate formulele de echipa (masculin, feminin si mixt) intra in aceeasi competitie. Poti participa atat cu echipa aferenta sexului cat si cu echipa de mixt.
    Ai timp pana pe 5 Decembrie pentru inscriere (pentru clasamentul initial)! Inscrierea e deschisa oricand pe parcurs, pana in 13 Februarie!
    Echipele inscrise sunt distribuite pe tabloul de start in ordinea mediei de puncte din clasamentul national al coechipierilor (in cazul echipelor in care nici un membru nu a punctat in clasamentul national, acestea vor fi distribuite in ordinea inscrierii).
    Dupa stabilirea tabloului de start, orice echipa poate sa provoace la joaca oricare alta echipa clasata mai sus in clasament cu maxim 3 locuri. In cazul in care castiga (ca urmare a unui meci, refuz sau nejucare la termen), aceste echipe fac schimb de locuri.
       
    Se lasa cu premii pentru castigatori.
    Challenge accepted?
    Echipele decid de comun acord data si locatia disputarii meciului si comunica rezultatul responsabilului local. Meciul se decide dupa criteriul cel mai bun din 3 seturi jucate pana la 21.
    Nu poti sa faci challenge sau sa fi challenge-uit cat timp ai un challenge activ de jucat. Un challenge trebuie sa se decida in maxim 8 zile de la lansarea lui. Cele doua echipe angrenate in challenge se pot provoca reciproc numai dupa 2 zile de la disputarea challenge-ului prezent. In aceasta perioada, oricare alta echipa poate adresa challenge-uri catre cele 2 echipe.
    Echipele noi aparute pot intra oricand, pana in 13 Februarie, in competitie pornind de pe ultimul loc.
    Ultimul challenge poate fi adresat in 20 Februarie.
    Nu poti provoca o alta echipa din care faci parte.
    Conform normelor de combatere COVID-19, este interzisa participarea in cadrul competitiei daca prezinti simptome specifice si se recomanda purtarea mastii, dezinfectarea mingilor, a kitului si aerisirea spatiului de joc. Pozitia in clasament este inghetata pentru echipa/ele oricarui jucator aflat in izolare, pozitiv la COVID-19 sau contact direct pe perioada izolarii.
    Cum se calculeaza punctele pentru clasamentul national?
    In functie de numarul de echipe inscrise la finalul competitiei, se stabileste punctajul aferent pentru fiecare comunitate in parte.
    La final, fiecare echipa primeste puncte, comform tabelului alaturat, pentru locul obtinut in clasamentul general.
    Aditional, separam clasamentul pe divizii, feminin, masculin si mixt (conform clasamentului general), iar clasarea pentru fiecare divizie in parte puncteaza la randul ei conform tabelului alaturat.               
    Fiecare jucator primeste jumatate din punctele echipei sale, atat din clasamentul general cat si din cel pe divizii.
    Pentru a puncta in clasamentul national, in fiecare competitie locala trebuie sa se joace un numar de challenge-uri cel putin egal cu dublul numarului de echipe participante. Orice echipa trebuie sa joace cel putin un challenge pentru a primi punctele aferente
   Winter Challenger Cup se desfasoara in perioada 2 Decembrie 2020 - 28 Februarie 2021.
Roundnet v2_5000x5000.png
SAO_Final-01.png
eusra.png
121678245_126423619225709_49169263949928
bottom of page