SAO_Final-01.png
     ROUNDNET.RO este organizatia recunoscuta oficial de catre Federatia Internationala de RoundnetSpikeball Roundnet Association si EURA ca responsabila de promovarea si dezvoltarea roundnet-ului in Romania.

        In calitate de NGB (National Governing Body) si SAO (Spikeball Ambassador Organization), ROUNDNET.RO are responsabilitatea de a demara selectia echipei nationale care urmeaza sa reprezinte Romania la nivel international in cadrul Campionatului mondial din Belgia (8-11 Septembrie 2022) si Campionatului european din Irlanda care urmeaza se desfasoare in luna 5-6 August 2022.
     Clasamentele nationale individuale (feminin/masculin) reprezinta principalul criteriu in selectia echipei nationale. Acestea sunt determinate de rezultatele obtinute in turneele organizate de noi, sub egida SRA, conform sistemului de punctaj specific.

     Primii 10 baieti si primele 6 fete in clasament inaintea Campionatului Mondial vor forma echipa nationala a Romaniei pentru Campionatul Mondial.

     Campionatul European reuneste o divizie Open (Men & Women ) unde se poate inscrie oricine si o Divizie Closed MEN unde se califica cele mai bune echipe masculine din Europa prin desemnare directa din partea NGB-ului, prin disputarea oricarei finale de Grand SLAM sau prin clasarea in top in clasamentul European(pana la alocarea totala a celor 32 de locuri).
     Procesul de selectie al echipei desemnate care va reprezenta Romania la Campionatul European in Divizia Closed Men va fi anuntat curand.

     Curand vom prezenta programul Turului Romaniei la Roundnet pentru anul 2022 si  vei afla daca ajungem si la tine in oras.
     
     Spune-ne unde joci si hai in comunitatea noastra completand formularul de afiliere.

     Pentru orice informatie, nu ezita sa contactezi ROUNDNET.RO
icon_logo.png
circlewhite-removebg-preview.png
121678245_126423619225709_49169263949928