top of page
     ROUNDNET.RO este organizatia recunoscuta oficial de catre Federatia Internationala de RoundnetSpikeball Roundnet Association si EURA ca responsabila de promovarea si dezvoltarea roundnet-ului in Romania.

      In calitate de NGB (National Governing Body) si SAO (Spikeball Ambassador Organization), ROUNDNET.RO are responsabilitatea de a demara selectia echipei nationale care urmeaza sa reprezinte Romania la nivel international in cadrul Campionatului European din Austria/Italia (9-10 Septembrie 2023).
     Clasamentele nationale individuale  reprezinta principalul criteriu in selectia echipei nationale. Acestea sunt determinate de rezultatele obtinute in turneele organizate de noi, sub egida IRF, EURA si SRA, conform sistemului de punctaj specific.
     
     Daca informatiile (neoficiale inca) se confirma, Campionatul european se va desfasura in regim SQUADS. Astfel, primii 10 baieti si primele 6 fete in clasament inaintea Campionatului European (1 August 2023) vor forma echipa nationala a Romaniei pentru Campionatul European.

     Curand vom prezenta programul Turului Romaniei la Roundnet pentru anul 2022 si vei afla daca ajungem si la tine in oras.
     
     Spune-ne unde joci si hai in comunitatea noastra completand formularul de afiliere sau gaseste locul tau in clubul potrivit aici.

     Pentru orice informatie, nu ezita sa contactezi ROUNDNET.RO
SAO_Final-01.png
icon_logo.png
121678245_126423619225709_49169263949928
circlewhite-removebg-preview.png
bottom of page