top of page
Caută

10 lucruri esentiale pe care sa le iei cu tine la un turneu de roundnet!


Vrei sa incepi sezonul competitional in forta si sa participi la cat mai multe turee in acest an? Iata o lista cu lucrurile esentiale pe care sa le iei cu tine pentru fiecare turneu:


  • Kit-ul si mingile de joc: primul lucru pe care trebuie sa il iei cu tine este kit-ul de roundnet. Asigura-te ca este in stare buna. Poti sa il folosesti la incalzire sau chiar in timpul concursului. Fii fara griji, noi inlocuim piesele deteriorate in timpul unui turneu asa ca setul tau va pleca cu siguranta intreg de la turneu.



  • Incaltaminte adecvata: ai nevoie de o pereche de incaltaminte confortabila si cu o talpa aderenta pentru a te putea deplasa in siguranta pe teren. Nu vrei ca o alunecare sa te opreasca din incercarea ta de a ajunge la o minge.

  • Echipament de protectie: daca doresti, poate fi recomandat sa porti echipament de protectie, cum ar fi genunchiera, sapca sau ochelari de soare, pentru a te proteja impotriva accidentarilor sau soarelui.


  • Crema de protectie solara: de cele mai multe ori turneele de roundnet au loc outdor. Soarele poate fi mai arzator decat percepi, mai ales ca vei fi expus intreg weeked-ul. Poti evita eventualele arsuri daca alegi sa te protejezi.



  • Echipament de echipa: tu si partenerul tau aratati mai bine impreuna cu un echipament de echipa. Un outfit impresionant nu te face mai bun la roundnet dar te face sa arati profi, lucru care deja schimba perceptia adversarilor cu privire la implicarea de care echipa ta da dovada in acest turneu. Poti incepe cu merch-ul Spikeball sau ROUNDNET.RO .


  • Apa si alte bauturi: asigura-te ca ai la tine suficienta apa si alte bauturi hidratante pentru a te mentine hidratat in timpul meciurilor.

  • Snack-uri: asigura-te ca ai la tine ceva de mancare pentru a-ti mentine energia pe parcursul turneului. Bananele sau ciocolata sunt intotdeauna o varianta buna.



  • Camera foto-video: daca doresti sa inregistrezi meciurile tale, asigura-te ca ai la tine o camera sau un telefon mobil cu care sa poti filma.

  • Trepied, baterii de schimb pentru camera, baterie externa, incarcator sau card de memorie: asigura-te ca ai un card de memorie suficient de mare pentru a inregistra toate meciurile, baterii sau un incarcator pentru camera ta sau telefonul tau mobil si un trepied de pe care sa poti filma.



  • O atitudine pozitiva si dorinta de a invata: cel mai important lucru pe care trebuie sa il iei cu tine este o atitudine pozitiva si dorinta de a invata si a te imbunatati ca jucator de roundnet.



Crezi ca am uitat ceva? Scrie-ne si completam lista.

Sper ca aceste lucruri te vor ajuta sa te pregatesti pentru urmatorul tau turneu de roundnet. Apropo, te asteptam cu drag la Cluj-Napoca, la urmatorul turneu. Inscrierile sunt deschise aici : Cluj-Napoca Indoor Open 2023


85 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page