top of page
Caută

Avancronica Roundnet Qualifier I, Bucuresti, 2024

Iubitorule de roundnet, gaseste un loc confortabil si savureaza avancronica primului turneu Qualifier al anului 2024.

De ce este atat de important? In primul rand, este una din putinele ocazii ramase pentru a puncta in Clasamentul National pana la termenul de stabilire al Echipei Nationale de Roundnet care va reprezenta Romania la cel de-al doilea Campionat Mondial organizat vreodata, la finalul lunii August, in Londra. Ce il face insa cu adevarat special este postura de reprezentat al Romaniei in turneele individuale de la mondiale (Diviziile Men, Women si Mixed) pe care o vor dobandi castigatoarele celor 3 divizii. In weekend-ul 20-21 Aprilie, 38 de echipe (un record pentru o competitie nationala) isi dau intalnire la Auto K9 Arena din Bucuresti pentru competitia nationala Bucharest Roundnet "ELEMENTS" Contest, organizata de Clubul Sportiv Magic Roundnet Bucuresti.

Sambata vor intra in arena echipele masculine si echipele feminine dar si, in premiera, vom avea o divizie OPEN Intermediate. In baza clasamentului national, echipele favorite la divizia Masculina ar fi Rock'n'Ball (Florin Limbovici / Claudiu Cioara), echipa la prima participare la un turneu impreuna, Titirezii (Peter Gyergyoi/ Mihai Tiorean), care urmareste sa repete isprava de la ultimul turneu jucat impreuna, in aceeasi locatie, si sa castige divizia si Trymad (Madalin Popa / Traian Colac), o echipa care a fost extrem de aproape sa obtina PRO, anul trecut, in aceasta formula. In a doua urma valorica regasim echipele High5 (Lucian Cimpian / Razvan Barsan ) si Good (V)lads (Vlad Cornoiu / Vlad Bliort) care vin cu experienta internationala dupa prestatii multumitoare la ETS Bologna dar si Rampage (Bodgan Aldea / Ciprian Bizdideanu), echipa dornica sa incurce socotelile tuturor. Astfel, batalia pentru un loc pe podium este apriga.



La divizia Feminina, favoritele dupa punctele deja acumulate sunt Fireball (Sabina Labonc / Antonia Sencovici), echipa cu istoric solid si rezultate bune impreuna urmata indeaproape de cosmarul lor, Waves Energy (Alina Pirlea / Beatrice Tarasila) primele jucatoare PRO din Romania, statut dobandit la ETS Barcelona! Podiumul este o tinta reala si pentru echipa 112 (Irina Bob / Mara Magdau) mai ales pe valul de incredere odata cu statutul PRO castigat de Irina la ETS Bologna dar si echipa Perfect Storm (Kinga Cimpian / Madalina Mariuta), care devine tot mai solida cu fiecare competitie impreuna, ameninta sa dea batai de cap combatantelor.

Divizia Open Intermediate promite sa fie imprevizibila avand in vedere ca echipele participante sunt la una din primele competitii.  Cine crezi ca mai poate produce surprize, acum cand miza este chiar un loc in echipa nationala?



Duminica va avea loc divizia mixta unde din "pole position" pleaca echipa mixta etalon a clubului sportiv Dopamine Roundnet Club, Boogie Ball (Irina Bob / Peter Gyergyoi) care a demonstrat, nu odata, ca stie cum se castiga un turneu. Thunder Energy (Sabina Labonc / Ciprian Bizdideanu) se anunta un adversar redutabil mai ales dupa rezultatul extrem de promitator de weekend-ul trecut (ETS Bologna). Pocket Science (Madalina Mariuta / Razvan Barsan) completeaza lista capilor de serie fiind un exemplu de perseverenta si stabilitate. PRO si nePROst (Beatrice Tarasila / Vlad Cornoiu) isi incearca norocul impreuna, Tata si fata (Antonia Sencovici / Madalin Popa) se regrupeaza dupa o lunga perioada iar M&M (Mara Magdau / Mihai Tiorean) se incapataneaza sa se autodepaseasca. Cu mai putine puncte in clasamentul national dar cu prestatii bune internationale, cu sanse mari de a da calculele peste cap pentru adversari, revine in cadrul competitional autohton echipa Quartz (Kinga Cimpian / Lucian Cimpian). Aceastea par sa fie marile favorite la locuri pe podium dar trecutul ne-a aratat ca "iepurele poate sa sara de unde nu te astepti", zicala care motiveaza restul echipelor diviziei mixte.


Se anunta un weekend excelent, cu roundnet de cea mai buna calitate disponibila in tara, asa ca va invitam sa va alaturati, ca spectatori.

Daca nu reusesti sa ajungi, urmareste desfasurarea evenimentelor in FWANGO si vizioneaza finalele de sambata si duminica LIVE, pe canalul de Tiktok @funsportro ! Mult succes tuturor!


100 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page