top of page
Caută

Avancronica Roundnet Qualifier II, Cluj-Napoca, 2024

Probabil ti-a lipsit mult o competitie de roundnet si, cu atat mai mult, o avancronica. Ia-ti 3 minute de ragaz sa afli ce ne aduce al doilea si ultimul Qualifier al anului 2024.

Cu ce este special acest Qualifier? In primul rand, este ultima ocazie pentru a puncta in Clasamentul National, pana la termenul de stabilire al Echipei Nationale de Roundnet care va reprezenta Romania la cel de-al doilea Campionat Mondial organizat vreodata, la finalul lunii August, in Londra. Pe langa asta, castigatoarele celor 3 divizii vor dobandi statutul de reprezentant al Romaniei in turneele individuale de la mondiale (Diviziile Men, Women si Mixed). In weekend-ul 1-2 Iunie, 36 dintre cei mai buni jucatori de roundnet din tara isi dau intalnire la Baza Sportiva Clujana din Cluj-Napoca, pentru competitia nationala Cluj-Napoca Roundnet Qualifier, organizata de Clubul Sportiv Dopamine Roundnet Club.

Sambata vor intra in arena echipele masculine si echipele feminine. In baza clasamentului national, echipa favorita la divizia Masculina porneste High5 (Lucian Cimpian / Razvan Barsan) care a reusit sa castige si primul Qualifier. Principalele combatante sunt Rock'n'Ball (Florin Limbovici / Vlad Bliort), echipa care in trecut a reprezentat Romania la Europeanul din 2022, Rampage (Bodgan Aldea / Ciprian Bizdideanu), cu o performanta solida la qualifierul anterior si DRC Free Spins (Claudiu Cioara / Mihai Tiorean), la prima participare impreuna, manati de optimismul caracteristic. Urna a doua valorica aduce echipe solide ca Magic Atlas (Vlad Cornoiu / Andrei Cornea), la debutul lor ca echipa si Trymad (Madalin Popa / Traian Colac), vice-campioana primului qualifier, ajunsa in urna 2 datorita numarului redus de puncte ale lui Madalin Popa, locat in Germania si cu putine participari in turnee nationale. Astfel, batalia pentru un loc pe podium este apriga si oricare din aceste echipe ravnesc la locul 1 care le ofera biletul direct spre mondiale.

Vezi aici o parte din finala de la primul Qualifier, productie Magic Roundnet:La divizia Feminina, favoritele dupa punctele deja acumulate sunt: Waves, (Alina Pirlea / Beatrice Tarasila) care a pierdut la limita primul qualifier si trage acum tare pentru pozitia ramasa libera pentru individuale, urmata de echipa 112 (Irina Bob / Mara Magdau) care urmareste sa isi auto-depaseasca locul 3 de la qualifier-ul trecut dar si Perfect Storm (Kinga Cimpian / Madalina Mariuta), care isi consolideaza echipa cu fiecare competitie jucata impreuna.


 Cine crezi ca mai poate produce surprize, acum cand miza este chiar un loc in echipa nationala? Pe cine crezi ca vom premia sambata seara, la Crispy Store, parteneul nostru si furnizorul celui mai bun crispy din Univers?


Duminica va avea loc divizia o divizie open, orienatata spre comunitate, cu faza grupelor in sistem Americano, la care vor lua parte toti cei care nu vor evolua la Divizia Mixta. Divizia Mixta vine cu reguli speciale de aceasta data si un format aparte. Cele 4 fete ramase in lupta dupa ziua de sambata, vor evolua impreuna cu 4 baieti desemnati de membrii deja calificati in echipa nationala si fetele implicate pentru a stabili cea mai buna formula de mixt posibila. Poti vedea aici finala palpitanta de la divizia Mixta de la qualifier-ul precedent, productie Magic Roundnet Bucuresti.Pregateste-te pentru un weekend grozav, cu roundnet de cea mai buna calitate autohtona, si alatura-te ca spectator. Partenerul nostru FunSport.ro pregateste surprize pentru spectatori. Sa speram ca vremea o sa tina cu noi.

Poti urmari desfasurarea evenimentelor in FWANGO si poti viziona finalele de sambata si duminica LIVE, pe canalul de Tiktok @funsportro , asta daca nu resuesti sa ajungi la Baza Sportiva Clujana! Mult succes tuturor!


68 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page