top of page
Caută

Avancronica Cluj-Napoca Indoor OPEN - Martie 2023

Primavara incepe cu ultimul turneu indoor al inceputului de an si cel de-al 3 lea din 2023. In weekend-ul 18-19 Martie intre orele 10-16 se va desfasura o noua etapa din Turul Romaniei la Roundnet in Cluj-Napoca, in regim indoor (balon), pe suprafata de teren sintetic, in cadrul Winners Sports Club. Aceast turneu reuneste 22 de echipe cu jucatori din Bucuresti, Cluj-Napoca si Deva.

Sambata vor lua startul in competitia mixta 10 echipe, postura de favorita revenind echipei Galaxy Prime (Alina Pirlea / Traian Colac) care vine si cu mici probleme medicale de partea Alinei. Acestia pot astepta o opozitie solida in lupta pentru podium din partea celorlalte 2 echipe capi de serie, Shark Attack (Beatrice Tarasila / Peter Gyergyoi), echipa obisuita cu fazele avansate ale turneelor si, reprezentanta de seama a Clujului, Quartz (Kinga Cimpian / Lucian Cimpian) care incearca sa fructifice avantajul terenului propriu.

Desi podiumul pare destul de conturat din perspectiva punctelor din clasamentul national care sustin diferenta de experienta dintre primele 3 favorite si restul plutonului, surprize placute pot sa produca oricand si echipele din a doua grupa valorica, Pull Request (Claudia Ilie / Claudiu Cioara) la al doilea turneu impreuna si cu dorinta de a-si depasi performanta de data trecuta, Pocket Science (Madalina Mariuta / Razvan Barsan) o echipa cu o formula constanta si o evolutie din ce in ce mai buna cu fiecare turneu dar si Nice to set you (Janka Beckelmann / Adrian Constantinescu) care porneste cu sanse mai bune decat la prima sa experienta competitionala de la turneul anterior din Cluj-Napoca. Sa mai fie oare alte aspirante la podium?

Sambata seara vom celebra si felicita castigatorii diviziei mixte la locatia partenerului nostru de cursa lunga, Crispy Store, care ramane alaturi de noi in misiunea de promovare si dezvoltare a roundnet-ului, furnizandu-ne energia de care avem nevoie pentru un turneu de succes. Un Jungle Spike este absolut obligatoriu iar zvonurile spun ca e posibila chiar si o tentativa de roast cu focus pe participantii la turneu. Se anunta o seara de neratat.


Duminca, 12 echipe cu orice formula de joc permisa vor concura in Divizia Open. Divizia Feminina nu a intrunit numarul de echipe minim (4 echipe) din cauza accidentarilor, evenimentelor externe la care unele jucatoare au trebui sa fie prezente sau chiar costurilor ridicate pe care le implica un numar ridicat de deplasari, atat nationale cat si internationale.

Aici echipa Galaxy Jedis (Traian Colac / Lucian Cimpian) a decis sa formeze un mesh-up Bucuresti-Cluj cu care porneste ca favorita a turneului, conform clasamentului national. Acestia isi propun sa pregateasca terenul pentru ETS Praga, unde vor evolua in aceeasi formula, cu scopul de a obtine statutul de GOLD. Principala contra-candidata este echipa care se regrupeaza dupa o oarecare pauza, NO PACK (Claudiu Cioara / Peter Gyergyoi).


In premiera pentru o competitie de Open, fetele puncteaza cu jumatate din punctele lor in stabilirea capilor de serie, 'work-around' folosit pentru a echivala intr-o masura cat mai precisa ponderea punctajului feminin in turneul de Open. Acest lucru aduce Quicksilver (Kinga Cimpian / Adrian Constantinescu) in postura de cap de serie.



In urma a doua valorica si cu aspiratii la pozitiile de pe podium sunt Waves (Alina Pirlea / Beatrice Tarasila) care vine dupa o experienta plina de invataturi in Mallorca, Roundnet Caffe (Razvan Barsan / Mihai Tiorean) care incearca sa isi depaseasca obisnuita clasare de pe locul 6 de la ultimele 3 turnee si OvO (Ilyes Zsolt / Norbert Kiss), reprezentanta Devei si o echipa ce ilustreaza spusele lui Napoleon Bonaparte „Victoria aparţine celui perseverent.”

Turneul este SANCTIONED si va aduce castigatorilor puncte importante in Clasamentul National in lupta pentru locurile eligibile in Echipa Nationala de Roundnet care urmeaza sa ne reprezinte la Campionatul European din Padova (Italia) din 9-10 Septembrie 2023.

Daca vrei sa vezi desfasurarea in timp real a evenimentelor o poti face in Fwango

unde a fost publicata si componenta grupelor in urma tragerii la sorti dar cel mai bine este sa ne faci o vizita si sa simti experienta turneului din mijlocul actiunii. Daca nu poti ajunge dar totusi vrei sa ne urmaresti, finalele vor fi transmise LIVE pe Instagram @roundnet.ro in fiecare zi de turneu, de la ora 15.


Mult succes tuturor!


81 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page