top of page
Caută

Avancronica Cluj-Napoca Indoor Roundnet OPEN 2023

Sezonul 2023 incepe pentru roundnet-ul romanesc la Cluj-Napoca. In weekend-ul urmator ne reunim la Winners Sports Club pentru primul turneu de roundnet jucat vreodata pe iarba artificiala in Romania.

39 de jucatori din Bucuresti, Deva si Cluj-Napoca isi vor disputa meciurile din balonul din Parcul Rozelor. Tragerea la sorti a fost efectuata iar configuratia grupelor poate fi vizionata aici. Sambata, in intervalul 10-16 vor avea loc partidele din cadrul diviziilor masculin si feminin. La divizia feminina (5 echipe) echipa Fireball (Antonia Sencovici / Sabina Labonc) porneste ca favorita (conform clasamentului national) dar Galaxy Waves (Beatrice Tarasila / Alina Pirlea) este pe val, revendicandu-si victoria in ultimele 2 turnee ale anului trecut. Oare poate continua seria succeselor sau Fireball isi va confirma statutul de favorita? Mesh-up-ul Cluj-Napoca-Bucuresti, Noir Desir (Kinga Cimpian / Cezara Busila) pleaca si ele cu sanse mari la podium. Sa avem o surpriza placuta si din partea celorlalte 2 echipe de fete?



Divizia masculina (14 echipe) are ca principala favorita echipa Rock'N'Ball (Florin Limbovici / Madalin Popa), ei ocupand locurile 1 respectiv 3 in Clasamentul National. Sitting Ducks (Peter Gyeorgyoi / Lucian Cimpian) lupta din nou impreuna, pe teren propriu. Pot oare sa confirme ca succesul din Octombrie nu a fost doar o intamplare si sa pastreze si de aceasta data trofeul la Cluj? MGB.ro (Antonio Limongiu / Ciprian Bizdideanu), Galaxy Warriors (Traian Colac / Mihai Ionescu) sau Double Check (Marius Iliescu / Claudiu Cioara) ar putea sa surprinda oricand in lupta pentru titlul diviziei. Sa fie oare si alti potentiali castigatori?


Duminica, intre 10-15 se vor disputa partidele diviziei mixte (12 echipe). La aceasta divizie echipa cu seeding 1 este Tata si Fata (Antonia Sencovici / Madalin Popa), cea care ne-a reprezentat la divizia mixta a Campionatului Mondial, reusind o onorabila clasare pe locul 13 dupa victoria memorabila impotriva danezilor. Quartz (Kinga Cimpian / Lucian Cimpian) a demonstrat ca se descurca excelent pe teren propriu, castigand Cluj-Napoca Roundnet Open, in Octombrie 2022 si poate fi o combatanta redutabila in lupta pentru titlul diviziei mixte. Liderul clasamentului national impreuna cu jucatoarea care a primit titlurile de Rising Star si Surprise of the year la Romanian Roundnet Awards s-au reunit in echipa Rock'N'Dive (Sabina Labonc / Florin Limbovici) si emit pretentii serioase la locurile pe podium. Galaxy Prime (Alina Pirlea / Traian Colac) , From whom the ball rolls (Cezara Busila / Antonio Limongiu) sau Dream Ball (Beatrice Tarasila / Ciprian Bizdideanu) ar putea oricand sa surprinda si sa prinda o zi buna si o pozitie fruntasa. Sa fie oare surprize ?



Daca vrei sa vezi deznodamantul esti invitatul nostru sambata si duminica incepand cu ora 14 la finalele tuturor diviziilor. Acestea vor ti transmise LIVE si vor putea fi urmarite de oriunde. Scorurile meciurilor si evolutia tuneului vor fi publicate in timp real pe platforma Fwango.

Spectacolul este asigurat tinand cont ca acest turneu puncteaza in Clasamentul National pe baza caruia se va decide componenta echipei nationale care va reprezenta Romania la Campionatul European de Roundnet (9-10 Septembrie 2023, Padova - Italia).

Turneul are ca partener principal Crispy Store Cluj-Napoca carora le multumim ca de fiecare data sunt alaturi de noi si ne sustin energia cu cele mai bune crispy-uri din Cluj!



Game ON!

137 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page