top of page
Caută

Avancronica Cluj-Napoca Roundnet OPEN 2023

Sezonul 2023 outdoor se termina pentru roundnet-ul romanesc la Cluj-Napoca. In weekend-ul urmator (30 Sep - 1 Oct) ne reunim in Baza Sportiva Gheorgheni pentru ultimul turneu de roundnet jucat sub cerul liber, in acest an. Jucatori din Bucuresti, Deva, Cluj-Napoca, Baia Mare si Oradea isi vor disputa meciurile in locatia obisnuita pentru turneele din Cluj-Napoca. Tragerea la sorti urmeaza sa fie efectuata iar configuratia grupelor poate fi vizionata aici.

Sambata, in intervalul 10-16 vor avea loc partidele din cadrul diviziiei Open. Decizia fetelor ce ne-au reprezentat la Campionatul European de a participa in divizia Open vine ca urmare a dorintei acestora de a creste nivelul de joc, in pregatirea timpurie a Campionatului Mondial de anul viitor. La divizia Open (19 echipe) echipa Godzilla&Kong (Florin Limbvici / Traian Colac) porneste ca favorita (conform clasamentului national). Aceasta formula este o supriza pentru intreaga scena roundnet-istica, cei doi jucand pentru prima data impreuna intr-un turneu.

Principala contra-candidata dupa punctele din clasament este o echipa cu traditie, NO PACK (Peter Gyergyoi / Claudiu Cioara). Aceasta tanjeste dupa un prim titlu castigat impreuna si se bucura de avantajul terenului propriu. MGB.ro (Antonio Limongiu / Ciprian Bizbideanu) completeza lista pretendentelor la podium. Surpriza la linia de start este Pocket Science (Madalina Mariuta / Razvan Barsan), o formula de mixt ce porneste cu a 4-a sansa in turneu. Sa aiba oare echipele feminine Waves (Beatrice Tarasila / Alina Pirlea) sau LaBob (Sabina Labonc / Irina Bob) capacitatea sa dea peste cap pronosticurile si sa surprinda pe toata lumea prinzand un loc pe podium? O alta surpriza placuta o reprezinta participarea la divizia Open a nu mai putin de 8 echipe cu jucatori care sunt la prima participare intr-o competitie de roundnet, printre care chiar celebri creatori de continut din sfera TikTok: Lorin (de la QwertyKey), Ivan Anisoreac (AI Store) si Alin Chifor (proaspat avocat).

Duminica, divizia mixta (11 echipe) are ca principala favorita echipa Rock'N'Dive (Florin Limbovici / Sabina Labonc). Obisnuitele Waves si MGB.ro se contopesc in 2 echipe de mixt care completeaza lista capilor de serie: Omul si Gluma (Alina Pirlea / Antonio Limongiu) si Dream ball (Beatrice Tarasila / Ciprian Bizdideanu), toate cele 3 echipe capi de serie fiind din Bucuresti, in lipsa redutabilei echipe Quartz care se pregateste pentru Campionatul European de Mixt si nu participa la turneu. Principalele reprezentate ale orasului gazda sunt Boogie Ball (Irina Bob / Peter Gyergyoi) si Pocket Science (Madalina Mariuta / Razvan Barsan) dar nici echipa RoGer That (Jana Glock / Claudiu Cioara) nu este de neglijat in lupta pentru podium avand in vedere experienta jucatoarei nou aterizata in comunitatea locala in scoala de roundnet cu cea mai mare traditie din Europa si proaspata campioana Europeana la echipe, Germania.

Daca vrei sa vezi deznodamantul esti invitatul nostru sambata si duminica, incepand cu ora 15, la finalele tuturor diviziilor. Acestea vor putea fi transmise LIVE pe TikTok si vor putea fi urmarite de oriunde daca ne ajuti sa ajungem la 1000+ follow-eri pana atunci pe acest cont. Scorurile meciurilor si evolutia tuneului vor fi publicate in timp real pe platforma Fwango.

Spectacolul este garantat avand in vedere ca acest turneu puncteaza in Clasamentul National pe baza caruia se va decide componenta echipei nationale care va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Roundnet (August 2024, Londra) dar si tinand cont de diversitatea formulelor de echipa.


Turneul face parte din Saptamana Europeana a Sportului si are ca parteneri FunSport.ro si Crispy Store Cluj-Napoca carora le multumim ca de fiecare data sunt alaturi de noi si ne alimenteza energia cu cele mai bune crispy-uri din Cluj!

P.S.: After Party cu Jungle Spike si alte nebunii: Sambata seara, la Crispy Store!


Game ON!

128 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page