top of page
Caută

Retrospectiva Roundnet Community Tournament, Cluj-Napoca, 2024

In weekend-ul 23-24 Martie a avut loc, in Baza Sportiva Gheorgheni din Cluj-Napoca, competitia nationala Roundnet Community Tournament 2024 la care au luat parte 32 de jucatori din Bucuresti, Cluj-Napoca si Deva.

Vineri, jucatorii au inceput sa soseasca in Cluj-Napoca iar dupa-masa a avut loc o clinica de atac si aparare in roundnet sustinuta de Lucian Cimpian, care a impartasit tuturor din expertiza sa.

Sambata, turneul a debutat cu formatul Americano, s-au legat prietenii noi si s-au descoperit compatibilitati care altfel nu se puteau descoperi. Rezultatele se regasesc aici : Grupa 1 , Grupa 2 , Grupa 3 , Grupa 4

Dupa pauza de masa, oferita de partenerul nostru Crispy Store, a inceput faza eliminatorie in format double elimination. Echipele favorite la un loc pe podium au reusit sa obtina un seeding favorabil iar in faza semifinalelor de pe tabloul principal s-au intalnit echipele cel mai bine cotate la inceputul turneului.


High5 (Lucian Cimpian / Razvan Barsan) a dominat copios partea de tablou a invingatorilor si a ajuns in finala. Drumul adversarilor din finala, Dopamine Pack (Claudiu Cioara / Peter Gyergioi) nu a fost nici pe departe la fel de lin, acestia avand meciuri echilibrate pentru reintoarcerea in finala, dupa prima infrangere in fata High5. Cu un Peter Gyergioi puternic la serviciu si un Claudiu Cioara intr-un picior (din cauza unei entorse), Dopamine Pack a trecut initial de Badger Boys (Mihai Tiorean / Alex Avram) care pierduse pe partea invingatorilor si apoi de OvO (Norbert Kiss / Zsolt Ilyes) care a reusit sa termine pe ultima treapta a podiumului. Finala a fost una cu final previzibil, castigata autoritar de High5.



Premierea a avut loc la locatia Crispy Store unde am savurat bunatatile pe care le pregatesc si am sustinut un mini-turneu de Jungle Spike, castigat de Mara Magdau.

Duminica a fost randul squad-urilor sa intre in scena. In prima runda, Frinedship Energy a trecut la pas de squad-ul debutant Sierus, cu un total de 5-0 meciuri castigate, toate cu 2-0 la seturi. How to Gellert (numele nou al echipei Name in progress) a trecut cu 4-1 la meciuri de Dopamine Gang, singura victorie venind din meciul de seed 2 masculin castigat de Alex Avram si Claudiu Cioara impotriva echipei S'Mage (Magor Szoke / Gellert Jancso). Runda 2 a adus o noua infrangere categorica pentru Sierus in detrimentul How to Gellert, 5-0 la general, 2-0 in fiecare meci. Celalalat duel a fost unul mult mai echilibrat si a fost adjudecat de catre Friendship Energy cu scorul general de 3-2. Peter Gyergioi si copechipierii lui Claudiu Cioara si Mara Magdau au adus cu greu 2 puncte pentru Dopamine Gang dar nu a fost suficient, celelalate meciuri fiind castigate cu 2-0 de Friendship Energy.



In runda 3 s-a decis si configuratia finala a podiumului. Dopamine Gang a castigat impotriva Sierus cu 5-0 la general si 2-0 in fiecare meci asigurandu-si locul pe podium. In lupta pentru trofeu, in ciuda a 3 meciuri echilibrate castigate la limita de How to Gellert, Friendship Energy a pierdut duelul cu 5-0 la general iar How to Gellert a fost incoronata campioana diviziei Squads, pierzand un singur meci pe parcursul competitiei.

Toate rezultatele se pot revedea aici. A fost un weekend pe cinste, cu vreme frumoasa (in special sambata), roundnet de calitate, angajament, knowledge sharing si mult bonding in comunitatea noastra. Inscrierile s-au deschis deja pentru urmatorul turneu la care ai sansa sa iti castigi direct locul in echipa nationala pentru Campionatul Mondial(Londra 2024). Te asteptam sa ni te alaturi la joaca!


128 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page