top of page
Caută

New year resolution : play roundnet

E acea perioada a anului in care ne propunem lucruri, ne trasam obiective si ne facem planuri pentru anul care tocmai a inceput. Iti uram sa reusesti sa le duci la bun

sfarsit si sa realizezi tot ce iti propui. Indrazneste sa tintesti sus!


Rezolutiile de Anul Nou sunt o modalitate excelenta de a-ti seta obiective si de a-ti planifica cum sa le atingi pe parcursul anului. Daca esti in cautarea unei noi activitati distractive si sanatoase pe care sa o incluzi in lista ta de rezolutii pentru anul 2023, atunci ar trebui sa iei in considerare roundnet - ul.

Iata 10 motive pentru care trebuie neaparat sa il incerci:

  • Este o activitate fizica distractiva si energizanta, care iti permite sa te antrenezi in mod eficient si sa arzi calorii, in acelasi timp. O ora de roundnet arde in medie 500 KCal, asta fara ca macar sa realizezi ca faci sport.

  • Roundnet-ul este un joc de echipa, ceea ce inseamna ca poate fi jucat impreuna cu prietenii sau familia ta. Ai acum o modalitate excelenta de a petrece timp de calitate impreuna.


  • Roundnet-ul poate fi jucat la orice nivel, fie ca esti incepator sau un jucator avansat, astfel incat toata lumea poate sa se distreze si sa se simta implicata in joc. Atat fetele cat si baietii pot juca, deopotriva. Regulile jocului implica jucatorii in egala masura asa ca o sa imparti bucuria sportului cu toti ceilalti. Vezi aici cum se joaca.

  • Jocul este jucat cel mai adesea afara, ceea ce inseamna ca poti sa te bucuri de soare si aer curat, in timp ce te joci.

  • Roundnet-ul poate fi jucat oriunde exista un loc plat si destul spatiu. Asadar, poti sa il joci in parc, pe plaja, intr-o sala de sport sau chiar in curtea ta.

  • Jocul este accesibil si nu necesita o investitie mare in echipament. Poti sa ni te alaturi la un joc (vezi unde se joaca) ca sa te convingi ca merita, inainte sa iti achizitionezi propriul echipament (care, apropo, vine cu garantie pe viata). Aici gasesti echipamentul la cele mai bune preturi, cu livrare prompta.

  • Roundnet-ul este un joc care dezvolta abilitatile de coordonare, anticipare si reflexele. Iti recomandam sa il practici daca vrei sa devii mai agil si mai rapid.

  • Roundnet poate fi un sport cu un ritm rapid, practicat cu parteneri de nivel similar. Poti sa il consideri o noua modalitate excelenta de a te mentine in forma si de a-ti dezvolta anduranta.


  • Jocul poate fi jucat in orice anotimp, fie ca este vara sau iarna, ceea ce inseamna ca poate fi o activitate distractiva si benefica pentru sanatatea ta in orice moment al anului.

  • Roundnet-ul poate fi jucat impotriva altor echipe din intreaga lume, prin intermediul turneelor si competitiilor. Asta inseamna ca poti sa iti testezi abilitatile si sa te distrezi in acelasi timp, facand parte dintr-o comunitate grozava. Ca sa nu iti sape nici o ocazie, iti lasam Calendarul Oficial pentru 2023.




Ce mai astepti? Incepe cu asta si promitem ca 2023 o sa fie un an misto!

GAME ON!!!


161 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page