top of page
Caută

Retrospectiva Galaxy Indoor Sintetic

Cu febra musculara, julituri, vanatai si dureri surpriza am inceput cu totii saptamana dupa ce in weekend am avut parte de un turneu plin de roundnet de calitate in Bucuresti, organizat de Galaxy Roundnet.


15 echipe au luat startul in divizia OPEN de sambata. In faza grupelor, capii de serie si-au respectat statutul si au castigat grupele, exceptand MGB.ro (Antonio Limongiu / Ciprian Bizdideanu) care a pierdut la avantaje impotriva Galaxy Titans (Traian Colac / Adrian Popescu). Optimile nu au adus nici o supriza, toate echipele clasate in divizie in primele 8 reusind sa-si castige meciurile si sa treaca mai departe. Singura echipa care a avut emotii in privinta calificarii a fost RC Magic Wands (Andrei Cornea / Madalin Ariton) care a intampinat o opozitie puternica din partea Galaxy Flamers (Alex Tanasa / Vlad Burcea) dupa ce acestia au reusit sa impinga meciul in decisiv unde experienta si-a spus cuvantul. Sferturile de finala au venit cu 2 rezultate asteptate, victorii in 2 seturi pentru favoritele 1 si 2 ale turneului si 2 surprize, daca este sa ne raportam la situatia din Clasamentul National. Galaxy Titans (Traian Colac / Adrian Popescu) a reusit sa surclaseze MGB.ro (Antonio Limongiu / Ciprian Bizdideanu) in 3 seturi echilibrate, rezultatul fiind influentat si de o regretabila accidentare care il tine pe Ciprian Bizdideanu pe bara pentru 2 luni. De celalata parte, desi lasa impresia ca este in controlul meciului dupa un prim set castigat si un inceput bun in al doilea set, Ansamblul Plaiesii (Alexandru Constantinescu / Claudiu Cioara) a avut o pasa proasta pe finalul setului secund pe care l-a pierdut la limita. RC Magic Wands (Andrei Cornea / Madalin Ariton) a profitat de valul de incredere pe care se afla si a castigat detasat setul decisiv.


In semifinale, favorita turneului, Rock'N'Ball (Florin Limbovici / Madalin Popa) a trecut fara mari emotii de o echipa noua dar cu mare potential, Galaxy Titans (Traian Colac / Adrian Popescu) iar repezentantii de top ai RC Magic si-au disputat intens celalalt loc in finala, RC Magic Twisters (Bogdan Aldea / Militaru Catalin) avand castig de cauza.

Finala mica a ramas indecisa si se va reprograma curand iar in finala mare Rock'N'Ball (Florin Limbovici / Madalin Popa) a reusit sa isi fructifice plusul de experienta si sa castige in urma a doua seturi foarte echilibrate. Meciul poate fi revazut aici.



Sambata seara am avut parte de o seara de socializare si distractie presarata cu jocuri de societate, povesti interesante , dans si chiar un numar de stand-up.

Duminica, la divizia mixta au intrat in lupta 13 echipe. In faza grupelor Quartz (Kinga Cimpian / Lucian Cimpian) a produs singura surpriza reusind sa invinga favorita numarul 1 a turneului, Tata si Fata (Antonia Sencovici / Madalin Popa), dupa cel mai echilibrat meci din grupe, castigat la limita (21-19).


Cel mai echilibrat meci al optimilor a fost castigat la limita de Spicery (Cezara Busila / Claudiu Cioara) impotriva echipei Oana (Oana Cindea / Antonio Limongiu), restul meciurilor fiind rezolvate de echipele favorite in 2 seturi. In sferturi, seturile au fost mai stranse dar experienta echipelor favorite si-a spus cuvantul si le-a condus spre victorie. In semifinale au ajuns favoritele 1-3 ale turneului si Quartz (Kinga Cimpian / Lucian Cimpian) care a si reusit o noua calificare in finala castigand semifinala impotriva Rock'N'Dive (Sabina Labonc / Florin Limbovici) dupa 2 seturi echilibrate. Cealalta semifinala a fost castigata de favorita numarul 1 a turneului, Tata si Fata (Antonia Sencovici / Madalin Popa) in fata Galaxy Prime (Alina Pirlea / Traian Colac) care a reusit sa isi revina rapid dupa infrangere si sa se impuna in lupta pentru locul 3. Finala mare a fost sansa revansei pentru Tata si Fata (Antonia Sencovici / Madalin Popa) impotriva echipei care reusise sa ii infranga in meciul direct din grupa, Quartz (Kinga Cimpian / Lucian Cimpian), dar care nu a mai fost la fel de inspirata sub presiunea finalei pe care o poti revedea aici. Astfel Tata si Fata (Antonia Sencovici / Madalin Popa) continua seria victoriilor la divizia mixta adaugand un al patrulea trofeu consecutiv in palmares.


Impactul in Clasamentul National nu a intarziat sa apara iar jucatorii si-au impartit punctele atat de pretioase in drumul spre selectia in Echipa Nationala. Ocupantii primelor 6 pozitii din clasamentul national feminin si masculin au asigurate locurile in Echipa Nationala pentru competitia de Squads de la Euro. Toate informatiile despre despre formatul Campionatului European din 9-10 Septembrie, Padova (Italia), se pot gasi pe site-ul EURA. In clasamentul feminin, punctele importante obtinute in urma clasarilor pe 2 si 7 au ajutat-o pe Kinga Cimpian sa urce pe un bine-meritat loc 4, batand la usa podiumului si ajungand la 9 turnee punctate, numarul maxim de turnee care puncteaza incepand cu 2023. Carina Hazaparu mai urca un loc pana pe 18 adaugandu-si un nou turneu punctat la totalul propriu.

La masculin, principalul beneficiar al acestui turneu a fost Andrei Cornea care a reusit sa adune 9 turnee punctate si sa urce pana pe 8. Lucian Cimpian isi consolideaza pozitia a 9-a dupa ce ajunge si el la numarul maxim de turnee punctate. Ciprian Bizdideanu il devanseaza pe Adrian Constantinescu si fac schimb de pozitii. Madalin Ariton urca 3 pozitii pana pe 15 iar Adrian Popescu urca fulminant 12 pozitii si ajunge pe 27. Punctele primite de cei implicati in finala mica, inca nejucata, au fost alocate ca pentru locul 4 pentru fiecare jucator si vor fi adaptate odata cu aflarea rezultului final. De pe urma acestui rezultat poate beneficia cel mai mult tot Andrei Cornea care ar reusi sa il depaseasca pe Antonio Limongiu si sa urce pe locul 7, imediat sub linia de Europene.

Razvan Barsan mai avanseaza 2 pozitii pana pe 18 in timp ce la poarta Top 20 incep sa bata tot mai insistent Ilyes Zsolt, Mihai Ionescu, Vlad Burcea si Mihai Tiorean care au urcat, la randul lor, si se afla pe pozitiile 21-24. Poti vedea clasamentele nationale actualizate aici!

Felicitari tuturor! * Pozele din acest material au fost create de @acular__ si @alex__mihail carora le multumim!

Daca vrei sa fi parte din spectacol si sa savuzezi cu noi energia speciala a unui turneu de roundnet, esti invitat la Cluj Napoca Indoor OPEN, in weekend-ul 18-19 Martie. Acesta se va desfasura in regim indoor, pe gazonul artificial din cadrul Winners Sports Club iar primele echipe s-au inscris deja. Te poti inscrie si tu cu echipele tale aici! Te asteptam cu drag!

106 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page