top of page
Caută

România la campionatul European de Roundnet - Limerick (Irlanda) 2022

În weekend-ul 6-7 August delegatia României a fost prezentă la Campionatul European de Roundnet care a avut loc în Irlanda.

Roundnet Ireland, în frunte Simon Leonard, în colaborare cu Universitatea din Limerick au pus la dispozitie cadrul ideal pentru o competitie de asemenea amploare. Multumim!

Jucătorii noștri au ajuns vineri și au împărtit cazarea din campusul universitar cu celelate echipe într-un cadru foarte international.


Sâmbătă au avut loc diviziile masculin și respectiv feminin. La masculin am fost representati de echipele EU Rock'n'ball (Florin Limbovici / Vlad Bliort) și NO PACK (Peter Gyergyoi / Claudiu Cioara). Acestea chiar s-au întâlnit pe parcursul competitiei, echipa NO PACK având câștig de cauză. La final NO PACK a terminat pe locul 26 dupa 4 victorii și 6 înfrângeri iar echipa EU Rock'n'ball a terminat imediat după, pe locul 27 cu 3 victorii și 7 înfrângeri dintr-un total de 36 de echipe din 16 tari europene.

Podiumul diviziei masculine a fost ocupat de:

1. RCG Powerline (Austria)

2. Pour Combien (Franta)

3. Eisenträger/Siemer (Germania)

La feminin singura retrezentantă a fost echipa Stardust (Bianca Nita / Irina Bob) care va participa și la Campionatul Mondial în aceeași formulă. Acestea au încheiat turneul pe locul 14 după 2 victorii si 7 înfrângeri, dintr-un total de 18 echipe din 13 tari europene.

Podiumul diviziei feminine a fost ocupat de:

1. Julia und Laura (Germania/Elvetia)

2. peACE (Germania)

3. tiramisu (Austria)


Duminică a avut loc divizia mixtă unde am avut 3 echipe cu participanti din România.

Echipa In Flow (Bianca Nita / Faisal Sayyed) a avut cea mai buna clasare a unui reprezentant român, locul 22 cu 4 victorii si 6 înfrângeri urmată fiind de Easy Lovers (Raquel Martín / Claudiu Cioara), o echipa formată ad-hoc care a reușit să termine pe locul 24 după 3 victorii si 7 înfrângeri. Echipa Rock’n Mix (Irina Bob / Florin Limbovici) a reușit să adune 2 victorii și 8 înfrângeri clasându-se pe locul 30 dintr-un total de 35 de echipe din 16 tări europene.

Podiumul diviziei mixte a fost ocupat de:

1. Rktn_astronauten (Germania)

2. Chuju (Germania)

3. UniLey (Austria)


Toate rezultatele jucătorilor noștri pot fi văzute aici iar highlights din parcursul echipei NO PACK in video-ul de aici.


Fun fact: România a fost tara care a călătorit de cel mai departe la acest eveniment.


Acest Campionat European a fost o ocazie bună să conștientizăm nivelul nostru de joc comparativ cu cel european, să identificăm aspectele la care avem de lucru și să trecem la treabă cu gândul la primul Campionat Mondial de Roundnet - Belgia 2022 care este foarte aproape.




130 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page