top of page
Caută

Avancronica Galaxy Grass - Balta Doamnei

Dupa o luna de la turneul trecut dar si o perioada de sarbatoare care speram sa fi adus tuturor un plin de energie atat de necesar, e timpul pentru un nou turneu. Weekend-ul 22-23 Aprilie aduna la Balta Doamnei (PH), intr-un turneu care ajunge la a 3-a editie, 37 de echipe cu jucatori din Bucuresti, Cluj-Napoca si Deva la un an de la celebrarea recunoasterii oficiale a roundnet-ului ca ramura sportiva in Romania.


Sambata incepem in mod deja consacrat, in paralel, cu diviziile masculin si feminin. Faptul imbucurator este ca fetele au, dupa o perioada de pauza, o divizie proprie in care se confrunta 6 echipe. Desi Fireball (Antonia Sencovici / Sabina Labonc) este favorita turneului, conform clasamentului national, la mica diferenta, cu aspiratii la al patrulea titlu consecutiv, pandeste Waves (Alina Pirlea / Beatrice Tarasila). Sa fie o sansa la revansa si o finala previzibila sau una din celelalte echipe poate sa produca o supriza? Toate celelalte echipe joaca pentru prima data in formula aceasta. Cu un nume sugestiv pentru o revenire in forta, Phoenix spikylifera (Ana Oancea / Irina Bob) poate sa aduca in scena experienta din Thailanda si pare capabila sa surprinda dar nici celelalte echipe nu sunt de neglijat in lupta pentru un loc pe podium.


Divizia masculina pune fata in fata 15 echipe avand ca principala favorita echipa formata din jucatorii de pe locurile 1 si 2 national. RCB Rock'N'Ball (Florin Limbovici / Madalin Popa). Capi de serie si pretendente serioase la un loc pe podium mai sunt Galaxy Guardians (Alex Constantinescu / Traian Colac) care a castigat ultimul turneu jucat impreuna (Noiembrie 2022), NO PACK (Claudiu Cioara / Peter Gyergioy) si Magic Twisters (Bogdan Aldea / Catalin Militaru) care vin sa isi depasesca performanele sportive din finalele pierdute la ultimele 2 turnee (Martie, Cluj-Napoca si, respectiv, Februarie, Bucuresti). In a doua urna valorica avem MGB.ro (Antonio Limongiu / Ciprian Bizdideanu) - care revine dupa accidentarea lui Ciprian, Magic Wands (Andrei Cornea / Madalin Ariton) - o echipa care se consolideaza tot mai tare cu fiecare turneu, Simbasana & Yogi (Lucian Cimpian / Fabio Gerhold) - un nou mesh-up Cluj-Bucuresti cu mare potential si Roundnet Cafe (Razvan Barsan / Mihai Tiorean) - care a prins gustul podiumului si un trend ascedent in rezultate. Mai vezi o alta echipa care ar putea sa le puna probleme?


Sambata seara se anunta un eveniment interesant, la prima editie. Alex, Antonia, Claudiu, Fane si Traian isi servesc 'cut jokes', spre deliciul comunitatii, intr-o tentativa de RoastNet.

Duminica are loc divizia mixta care se bucura de un real succes reunind 16 echipe. Tata si Fata (Antonia Sencovici / Madalin Popa) revine in competitie dupa o pauza scurta, in care s-a luptat de la egal la egal cu o echipa din Germania, in finala diviziei advanced din Mallorca, in postura obisnuita de favorita detasata. Galaxy Prime (Alina Pirlea / Traian Colac) vine dupa o finala intens disputata si pierduta strans, la ultimul turneu, cu gandul sa se auto-depaseasca. Rock'N'Dive (Sabina Labonc / Florin Limbovici) aduce expertiza antrenamentelor si entuziasmul podiumului din Mallorca in jocul lor iar Gica Petrescu (Sonia Duta / Bogdan Aldea) intregeste lista capilor de serie. Quartz (Kinga Cimpian / Lucian Cimpian) castigatoarea ultimului turneu prinde doar urna valorica secunda alaturi de o alta obisnuita a fazelor finale ale diviziei mixte, Dream Team (Beatrice Tarasila / Catalin Militaru). Boogie Ball (Irina Bob / Peter Gyergyoi) si RC Magic Shrooms (Ana Oancea / Andrei Cornea) concureaza pentru prima data impreuna si inchid lista echipelor din a doua urma valorica. Sa fie oare capabila sa repete isprava accederii in simifinalele turneului de la Cluj-Napoca Pocket Science (Madalina Mariuta / Razvan Barsan) sau vreo alta echipa sa izbuteasca vreo surpriza?


Daca vreti sa vedeti la treaba echipele si sa le sustineti va asteptam la Terenul de Fotbal din Balta Doamnei (PH) dar, daca nu reustiti sa ajungeti, puteti urmari in timp real evolutia turneului in Fwango si finalele transmise LIVE pe Instagram-ul @roundnet.ro


Mult succes tuturor si nu uitati sa luati cu voi tot ce aveti nevoie pentru un turneu reusit! Aveti aici un articol pentru un checklist care va asigura ca nu uitati nimic acasa!104 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page