top of page
Caută

Avancronica Galaxy Indoor Sintetic 2023

Galaxy Roundnet organizeaza a doua competitie a anului in weekend-ul 18-19 Februarie, in Bucuresti. Meciurile se vor juca pe suprafata de teren sintetic, indoor. 27 de echipe din Bucuresti, Cluj-Napoca si Deva isi vor masura fortele si se vor lupta pentru puncte in Clasamentul National care le pot aduce mai mai aproape de visul oricarui jucator de roundnet: sa faca parte din Echipa Nationala de Roundnet care va reprezenta Romania la Campionatul European din Padova (Italia), 9-10 Septembrie 2023. Toate informatiile despre Euro pot fi vazute pe site-ul EURA!

In acesta saptamana s-au deschis si inscrierile la European Tour Stops organizate de EURA unde avem deja cateva echipe reprezentante. Prezentele internationale sunt recompensate cu puncte bonus in clasamentul national, conform noului sistem de punctaj. Te poti inscrie si tu aici!

Stadiul actual al scenei roundnet-ului feminin a dus la reunirea diviziilor clasice Masculin si Feminin intr-una Open la care s-a putut inscrie orice formula de echipa. Pentru divizia Open care este programata Sambata, cu incepere de la ora 10 si grupeaza la start 15 echipe, in pole position este consacrata Rock'N'Ball (Florin Limbovici / Madalin Popa). Capi de serie si echipe cu pretentii la podium mai sunt:

- RC Magic Twisters (Bogdan Aldea / Catalin Militaru) care la ultima competitie la care a luat parte a reusit sa termine pe ultima treapta a podiumului

- Ansamblul Plaiesii (Alexandru Constantinescu / Claudiu Cioara) joaca in premiera in acesta formula trecand de la formula de echipa de comentatori (vezi live-ul finalei mixte de la turneul din Noiembrie) la o combatanta redutabila pentru primele pozitii. Aflam in acest turneu care postura li se potriveste mai bine.

- MGB.ro (Antonio Limongiu / Ciprian Bizdideanu) joaca pentru a treia oara consecutiv in acesta formula la un turneu si vine dupa evolutii bune si un trend ascendent in pozitionare la finalul competitiilor. Ramane de vazut daca va reusi de acesta data sa se auto depasesca din nou si sa urce pe podium?

Surprize ne pot oferi si echipele mai noi care au in componenta jucatori cu experienta si clasare buna: RC Magic Wands (Madalin Ariton / Andrei Cornea), Galaxy Titans (Traian Colac / Adrian Popescu) sau We can do better (Adrian Constantinescu / Vlad Cornoiu) si, de ce nu, chiar Quartz (Kinga Cimpian / Lucian Cimpian) sau una dintre formulele exclusiv feminine. Cum ar fi?

Duminica, cu incepere de la aceeasi ora, 12 echipe formate exclusiv dintr-un baiat si o fata vor concura la divizia Mixta. Favorita detasata porneste echipa Tata si fata (Antonia Sencovici / Madalin Popa) care si-a revendicat si ultimele 2 turnee mixte din circuit. Intrebarile de pe buzele tuturor sunt "daca?" si "cine?" va reusi sa o detroneze. Opozanti pe masura exista, tinand cont de celelalte echipe capi de serie: Rock'N'Dive (Sabina Labonc / Florin Limbovici) care isi poate lua revansa dupa infrangerea din finala de la Cluj-Napoca Indoor Open 2023 dar si Galaxy Prime (Alina Pirlea / Traian Colac) care a pierdut in semifinalele turneului precent in fata favoritilor numarul 1. Pretentii la podium emit si echipele care nu sunt capi de serie dar isi doresc foarte tare sa puna mana pe una dintre medalii: Gica Petrescu (Sonia Duta / Bogdan Aldea) numerele 2 si respectiv 5 national, Spicery (Cezara Busila / Claudiu Cioara) care joaca pentru prima data impreuna, Dream Team (Beatrice Tarasila / Catalin Militaru) echipa anului 2022 care revine la o competie dupa infrangerea din finala turneului din Noiembrie, Dandelions (Andrei Cornea / Delia Popescu) sau Quartz (Kinga Cimpian / Lucian Cimpian) care se mobilizeaza exemplar la turnee si are clasari pe podium de fiecare data. Mai vezi si alte posibile surprize?


Daca vrei sa vezi desfasurarea evenimentelor o poti face digital, urmarind rezultatele in Fwango , in transmisiunile noastre LIVE de pe instagram (@roundnet.ro) sau, pentru o experienta completa, direct in mijlocul actiunii la AutoK9 Arena.

Mult succes tuturor!

GAME ON!

117 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page